TEAMTØJ - CYKELTØJ, TRITØJ OG LØBETØJ TIL FIRMAER OG KLUBBER

Hos ES16 går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller performance. Derfor har vi nøje udvalgt vores teamtøj, som er det samme som ALPECIN-FENIX og Mathieu Van Der Poel kører i. 
Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj, du drømmer om. Vores fabrik leverer bla. cykeltøj til PRO tour holdet ALPECIN-FENIX og Mathieu van der Poel. Så vil du kører i fuldstændig det samme tøj som dem, så læs mere her:

CYKELTØJ OG LØBETØJ TIL HELE HOLDET

Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj og løbetøj, du drømmer om. Vi har lavet cykeltøj til firmaer med eget logo og individuel design til en masse cykelklubber, løbeklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af det danske cykellandskab.

Du kan se lidt inspiration på vores blog, hvor vi har et lille udsnit af alle de klubber og virksomheder, vi har leveret til. Se HER

Vi har også vores helt eget design, som vi sælger til over 39 lande. Se vores store udvalg HER

Kollektionerne produceres på de bedste fabrikker i Europa med flere generationers erfaring i konstruktion og produktion af løbetøj og cykeltøj. Når du vælger ES16 som samarbejdspartner, får du cykeltøj i verdensklasse, der ikke bare ser skarpt ud, det er også fantastisk lækkert at have på.

ES16 laver cykeltøj  til klubber, foreninger, professionelle teams, netværk, cykelløb, firmaer eller andre grupper, der holder af at cykle. Se eksempler længere nede.

Det er en spændende proces at skabe sit eget løbetøj eller cykeltøj. Med ES16 som samarbejdspartner kommer du sikkert igennem alle faser. Med udgangspunkt i dine idéer og ønsker, kommer vi med designoplæg til dig. Når du har godkendt designet, sættes tøjet i produktion. Så kan du med ro i maven gå og glæde dig til dit nye bliver leveret.

Vi laver helt ned til 5 stk. pr. style, så du behøver ikke være en stor klub eller firma for at få dit eget special design. Vi producere naturligvis både til herre, damer og børn.

Vi tilbyder også at lave din helt egen hjemmeside hvor du kan bestille dit teamtøj fra. 

For at lette håndteringsprocessen for klubber og virksomheder, så tilbyder vi forsendelse af tøjet til hver enkelte bruger.

CYKELTØJ OG LØBETØJ MED TRYK

Hos ES16 kan vi også lave cykeltøj med tryk på. Dvs. at du vælger et af vores eksisterende design og vi får lavet dit logo tryk på. Så kan vi leverer indenfor ca 14 dage. Når man får lavet cykeltøj med eget tryk, så holder det ikke evigt. Det gør det tværdig mod hvis de bliver lavet fra bunden hvor det bliver printet på fra fabrikken. Denne proces tager ca 6-8 ugers levering. Også er der også frit valg mht design og farver.

PRISER OG KVALITETER PÅ CYKELTØJ, TRITØJ OG LØBETØJ

Her er et udsnit af vores store program, som vi tilbyder i vores cykeltøj. Alt kan laves i dit helt eget design og alt bliver lavet helt fra bunden hvor alt er indfarvet fra fabrikken.

Alle priserne er gældende ved tøj der bliver produceret i individual design, og ikke noget man tager fra vores eksisterende kollektion.

Praktisk info

Minimumsantal ved bestilling af teamtøj i dit eget design: 

Min. 5 stk. f.eks. 1 jersey, 2 bibshorts og 2 jakker. 

Min. 10 stk. pr. artikel ved tilbehør og Min. 100 stk. strømper i eget design.

LOGOER

Alle logoer skal være i flg. formater: Ai, eps 

DESIGN

Designopstart koster kr. 995. Ved bestilling over 10 enheder er det gratis.

BETALING

Forudbetaling udgør 50% af ordren. Restbeløbet betales inden levering

LEVERINGSTID

Leveringstiden er normalt mellem 4-8 uger afhængig af sæsonen.

EGEN WEBSHOP

Vi tilbyder også helt gratis at lave en webshop til jeres klub, hvor medlemmerne selv kan bestille fra. Og vi håndtere efterfølgende også forsendelsen af tøjet ud til de enkelte medlemmer helt gratis.

Her kan du se vores modeller, se dog bort fra designet for det kan vi lave fuldstændig som du vil have det. Alle modeller fåes i både herre og dame modeller. Mange modeller laves også i børne modeller.

Alle priser er inkl. moms og levering

Stilling cykelklub

Så har vi lige sat gang i teamtøj til stilling cykelklub. Vi fik lavet et meget fedt og enkelt design, men samtidig meget genkendeligt. For at gøre det nemt for klubben, så lavede vi en webshop til dem, så de overhovedet ikke skulle have noget at gøre med bestillingen.

Læs mere om vores teamtøj her. Teamtøj - Cykeltøj, Tritøj og løbetøj til firmaer og klubber – es16.dk

Brørup cykelklub

Efter en spændende proces med Brørup cykelklub endte vi med dette super lækre design. Vi har også lavet deres egen webshop så alle deres medlemmer nemt og bekvemt kunne bestille deres tøj.

Bornholm Cycling

Endnu en spændende opgave, da vi blev forespurgt fra Bornhom cycling om vi ville lave deres teamtøj. De var meget klar i spyttet omkring deres krav ift. design. Så processen var hurtig og tøjet kører nu rundt på Bornholm

ULTRA ATLETEN RASMUS APPELT WINTHER

Nyt tøj samarbejde med Ultra atleten Rasmus Appelt Winther, som snart skal køre Race around Netherlands 1890 km. Tak for kaffe

Rasmus udtaler:

Jeg sætter store krav til alt det udstyr som jeg bruger for under et løb er der ikke tid til at fette rundt med ting som ikke virker alt blevet teste og afprøvet for den mindste lille fejl kan koste dig den vinder deltagelse i løbet.
Race around the netherlands kan byde på alle former for vejr og så gælder det om at være klædt på til det. Derfor er jeg mega glad for at ES16 har taget udfordringen op om at levere en komplet serie af tøj som kan bruges under alle tænkelige vejrforhold. På billedet er det dog kun den korte udgave men der kommer også en lang version, regnjakke og vindvest. Glæder mig til at det hele komme hjem og jeg kan få det afprøvet før jeg tager afsted.
Tak for god vejledning og et godt samarbejde til Thomas fra ES16.

JustGo cycling

JustGo Cycling og Arla har i samarbejde fået lavet dette lækre sæt til Danmark upcomming cykel community. Vi lavede designet i rene linier, men samtidig nemt gekendeligt.

Når design stikker af

Dette var en mega sjov opgave med nogle kreative folk, som ville have noget der var let genkendelig, og samtidig var helt unikt. Og dette må man sige at designet helt klart gør.

MTB-O

Vi var rigtige glade for at blive udvalgt til at lave cykeltøj til Danmarks første MTB orientering klub som hedder MTB-O

Skanderborg Mountainbike klub

Hvis man bor i østjylland, så er det svært at undgå at støde på dette tøj. Skanderborg MTB er en af de største mountainbike klubber i Danmark. Vi har nu leveret tøj til dem i snart 3 år. For at gør det let for klubben oprettede vi en webshop til dem, hvor de selv kunne bestille deres tøj.

BMC

BMC er en stor cykelklub ved Aarhus som har fået lavet dette super sprøde tøjsæt. Meget stilrent og enkelt i alle facetter.